Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious ) 2019

/ 3 Aralık 2018 / 0 views / yorumsuz
Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious ) 2019

Serinin son filmi olan Fast and Furious 9’un vizyona gireceği tarih belirlendi. Justin Lin’in yönettiği serinin son filmi 10 Nisan 2020’de vizyondaki yerini alacak.

Dünya üzerinde ve bizim ülkemizde de en büyük seyirci kitlelerinden birine sahip olan serinin vizyona girmesine 1 buçuk sene gibi bir süre var fakat daha şimdiden kendisinden çokça konuşturmaya başlamış durumda. Vizyona girdiği tarihten itibaren yine aksiyon filmleri arasında aradan sıyrılacak ve ortalığı kasıp kavuracak gibi görünüyor.

Filmin vizyon tarihi hakkında Vin Diesel yani başrol oyuncusu 19 Nisan 2019’u işaret etmişti fakat daha sonra gelen açıklamayla filmin 10 Nisan 2020’de vizyona gireceği belirtildi. Neden vizyon tarihinin 1 sene ileriye atıldığı ise henüz bilinmiyor. Ekonomik sebeplerden ya da filmin yapımının 2019’a yetişmeyeceği söylentiler arasında.

Filmde Ayrılık Çanları da Çalıyor

Filmin ertelenmesinin arkasından medyaya oyuncu ekibi içinde bir ayrışma olduğu sızdırılmıştı. Hatta kendi aralarında gruplaşmalar oluşturup atıştıkları belirtilmişti. Haberlerin medyaya sızdığı zamanlarda Tyrese Gibson da medyaya açıklamalarda bulunmuştu ve Dwayne Johnson’a adeta ateş püskürtmüştü. Onca zamanın arkasından herkes suların durulduğunu düşünmüştü fakat belli ki herkes yanılmış durumda. Olayı anlatmak için ekim ayına geri dönmemiz gerekiyor. Ekim ayının başlarında filmin vizyon tarihinin 2019 yılından 2020 yılına alındığı medyaya bildirilmişti. Bunun nedeni olarak da Dwayne Johnson ve Jason Statham’ın rol aldığı Hızlı ve Öfkeli spin-off’u idi. Aslında bu izleyiciler adına güzel bir şeydi çünkü daha fazla film izleme şansına sahip olabileceklerdi ama filmin bu sebepten dolayı gecikmesi Tyrese Gibson açısından felaket bir biçimde karşılandı. Dwayne Johnson’a ateş püskürtücü açıklamalarda bulunmuştu. Vin Diesel burada ortalığı yatıştırmak için açıklamalar yapmıştı ve bunda kısa süreli olarak başarılı da olduğu söylenebilir. Fakat Gibson’ın siniri halen yatışmışsa benzemiyor ve sorun her geçen gün daha da alevleniyor. Daha sonra kişisel instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunuyor ve Dwayne Johnson oynarsa ben Hızlı ve Öfkeli 9’da oynamam diyordu. Filmin vizyon tarihi yavaş yavaş yaklaşırken bakalım önümüzdeki günlerde bu tartışmanın sonucu bizlere neyi gösterecek merakla bekliyoruz.