Kuzular Kurtlara Karşı 2

/ 18 Ocak 2019 / 0 views / yorumsuz
Kuzular Kurtlara Karşı 2

Kuzular Kurtlara Karşı 2, kuzu sürülerini dağıtmak için uğraşan Gark ve kurt kabilesine karşı zorlu mücadele içerisine giren Gri ve kabilesinin konu almış olduğu eğlence dolu bir film. Sessiz ve huzurlu bir kasabada yaşam sürmekte olan kuzular ve kurt bölge halkının dikkatini çekmeyi başarır. Kurt’un ve kuzuların bir arada yaşamaları pek görülmesi aynı zaman da mantıklı gelmemektedir. Bu olay dillendikçe herkes tarafından çok fazla konuşulmaya başlanır. Bu olayı duyan Kara kurtların efendisi Gark çılgına döner. Deliler gibi sağa sola sataşmaya başlar ve bu olayın nasıl olabileceğini düşünür. Bu birlikteliği bir şekilde bozmaya karar verir ve nasıl olacağını düşünür. Gri isimli kurdu öncüleri olarak belirleyerek planlarını devreye sokmaya çalışır. Gri kurt kendi kadrosunu kurarak onları dağıtacak taktikleri geliştirir.

Kara kurtların lideri Gark böyle bir olayı kabullenemez bu olay hayvanlar alemine aykırı bir olay olduğunu düşünür. Gark ekibini toplayarak hiç vakit kaybetmeden kara kurtlarıyla yola çıkarlar. Kuzuların ve kurt yaşamını tehlikeye atmaktadır. Gark düşüncelerine göre kuzuların kurtlarla aynı hareket etmek zorunda olduklarını düşünür. Gri kurdun kabilesi ve Gark’ın kara kurtlarıyla karşı karşıya gelirler. Böylelikle büyük bir mücadeleye girişirler. 2016 Yılında ilk filmi yayınlanan Kuzular Kurtlara Karşı filmine devam olarak çekilmiş filmde yönetmen koltuğunda Vladimir Nikolaev tekrardan sahiptir. Filmin orijinal ismi Volki i ovtsy Khod sviney’dir. Rusyada gerçekleştirilen ve montajlarının Rusya’da yapılıyor olması Rus kültürüne uygun bir şekilde düzenlenerek soğuk bir esinti havasındadır.

Rus animasyon sektörünün yıldızı olan Wizart Animation tarafında düzenlemeleri yapılmaktadır. Filme büyük ölçüde katkı sağlayanlar; Tom Felton, Neil Landau, Thomas Ian Nicholas, Sergey Selyanov, Alyson Leigh Rosenfeld, Yuriy Galtsev, Yelizaveta Boyarskaya ve Jim Cummings.