İnstagram Beğenilerini Arttırma Yolları Nelerdir?

/ 5 Ağustos 2019 / 0 views / yorumsuz
İnstagram Beğenilerini Arttırma Yolları Nelerdir?

İnstagram’da yüklediğimiz görsellerin fazla beğeni alması, bizi istemsiz bir şekilde mutlu ediyor. instagram beğeni durumunun psikolojik nedenlerini bir yana bırakırsak, beğeni almanın güzel bir duygu olduğunu kabul etmeliyiz. Beğeni almak için insanlar çeşitli şeyler yapıyor. Hatta bazen utanılacak davranışlar bile sergileyerek bir takım beğeni telaşına kapılıyor. Eğer daha fazla beğeni almak istiyorsanız, kendinizi utandıracak şeyler yapmak yerine, bu işin mantığını kavrayarak çok daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Özgün Olun

İnstagram’da beğeni sayınızı yükseltebilecek, bunun yanı sıra insanların size olan saygısını arttıracak olan şey özgünlüktür. İnsanlar instagram’da dolaşırken, bir gördüklerini 10 kere görmek istemezler. Kopya görseller ile beğeni alma yarışı tamamen sonuçsuzdur. Belki anlık bir beğeni alırsınız fakat kısa süre içinde takipçileriniz size küser. Bunun yerine özgün olun. Kaliteli içerikleri bizzat kendiniz keşfedin. Hiç kimsenin paylaşmadığı şeyleri paylaşın. Böylece takipçilerinizin saygısını ve güvenini sonuna kadar toplayabileceksiniz. instagram beğeni kazanmanın altın formülü, insanları iyi etkileyebilmektir.

Kaliteli Görseller Yükleyin

Yüklediğiniz fotoğrafların kalitesi ne durumda? İnstagram beğeni arttırma konusunda fotoğraf kalitelerinin önemi çok büyük. Belki çok hoş bir fotoğraf yüklüyorsunuzdur ama kalitesi düşük durumda. Kalitesi düşük fotoğraflar, insanlar tarafından beğenilmezler. Teknoloji o kadar hızlı ilerlerken fotoğraf kaliteleri her zaman çok daha ileri boyutlara ulaşıyor. instagram beğeni almak için teknolojiye ayak uydurmalısınız. Siz teknolojiye karşı çıkar ve kalitesi düşük fotoğraflar yüklemeye devam ederseniz, insanlar da bunu beğenmeden geçecektir.

Etkileşiminiz Bol Olsun

Takipçileriniz ile sürekli olarak etkileşim halinde olmanız çok önemlidir. İnstagram’da dolaşırken gönderileri beğenin, tanıdıklarınıza güzel yorumlar yapın. Böylece İnstagram algoritması sizi, daha fazla gösterecektir. Böylece fotoğraflarınıza çok daha fazla beğeni alabileceksiniz. Daha fazla beğeni alabilmeniz için en temel şeylerden bir tanesi etkileşimdir. Etkileşim demek instagram beğeni demektir.

Takipçi Kazanın

Ne kadar takipçi o kadar beğenidir. Mümkün olduğunca takipçi edinin. Bu takipçiler ne kadar tanıdığınız olursa o kadar iyidir. İnsanlar en çok tanıdığı kişilerin gönderilerini beğenirler. Bu yüzden tanıdığınız herkesi takip edin. Kısa süre içinde çok olumlu bir geri dönüş alacağınızdan emin olabilirsiniz. İnstagram beğeni arttırma yolundaki başarınız, zamanla artacak ve başarılarınız başarı getirerek çok daha fazla beğeni almanızı sağlayacaktır.