Enpara Ek Para Hesabı Nasıl Açılır? Nasıl Onay Alır?

/ 8 Şubat 2019 / 1 views / yorumsuz
Enpara Ek Para Hesabı Nasıl Açılır? Nasıl Onay Alır?

Teknoloji ile bankacılık işlemlerinin pek çoğu sanal olarak yapılmaya başlanmıştır. İnternet üzerinden yapılan ve şube kullanılmayan bu işlemler ile beraber Türkiye’de şubesiz bankacılık anlayışı gelişmiştir. Türkiye’de bu kuruluşun ilk öncülerinden olan Enpara.com, Finansbank tarafından oluşturulan, şubesiz bir bankadır. Enpara.com kuruluşunun sunduğu bir hizmet olan ek para hesabı, kredi limiti olan bir vadesiz hesap gibidir.

Enpara.com Ek Para Hesabı Nasıl Açılır?

Çözüm merkezine ya da online hesabına ulaştığınızda banka tarafından ek para hesabınız olmadığı için hemen bir teklif gelecektir. Eğer bu teklifi direkt olarak onaylarsanız banka tarafından mevcut hesabınıza ek para hesabı tanımlanacaktır. Vadesiz TL hesabında ihtiyacınız olan para miktarı bulunmaması durumunda, bu hesap devreye girecektir. Kullanılan para hesapta yeterli para oluncaya kadar belli bir faize girecektir. Fakat bu faiz ay sonu hesabı gibi değil para yatıracağınız güne kadar devam eder. Ek para hesabında kullanılan para miktarının faizi bir ay sonra hesabınıza yansıyacaktır. Ek para hesabınızın ödemesini 1 ay içerisinde gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Ödeme için sadece hesaba para yatırmak yeterli olacaktır. Bunun dışında farklı herhangi bir ödeme işlemi yapılmasına gerek yoktur. Ayrıca bu hesap günlük faizli bir hesap olduğu için uzun vadede nakit ihtiyaçları için bankların kredi seçenekleri değerlendirilmelidir.

Telefondan Enpara.com Ek para Hesabı Nasıl Açılır

Eğer Enpara.com vadesiz hesabınız için tarafınıza ek para hesabı önerisi bulunmadıysa, ek para hesap talebini sizin yapmanız gerekmektedir. Enpara.com sıkça sorulan soruları arasında bulunan Telefondan Enpara.com Ek para Hesabı Nasıl Açılır adımları takip edebilir. Enpara.com’un çözüm merkezini arayarak burada bulunan müşteri yetkililerine taleplerinizi iletebilirsiniz. Eğer başvuru sonucunda olumlu bir sonuç alırsanız bu bilgi, SMS yolu ile tarafınıza bildirilecek ve hesabınız anında mevcut hesabınıza tanımlanacaktır.