Keçi sütü makyaj ürünlerinin faydaları

/ 11 Eylül 2019 / 1 views / yorumsuz
Keçi sütü makyaj ürünlerinin faydaları

 Keçi sütü Anne sütünden sonra en fazla A vitamini içeren ve protein zenginliği açısından anne sütüne en yakın süt olarak bilinmektedir. Bu ürünler keçi sütü ile yapılır. Keçi sütünden üretilen makyaj ürünleri ve keçi sütü sabunu da en az sütü kadar faydalıdır. Faydalarına değinmeden önce keçi sütü sabunu ve makyaj ürünleri kullananlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Son zamanlarda keçi sütü ürünlerinde ciddi bir artış vardır. Keçi sütü makyaj firması uzun yıllardan beri var olsa da son dönemlerde çıkardığı güzel ürünler ile herkesin ilgisini çekiyor. Bazı kullanıcılar ise keçi sütü ürünlerinin kokusundan rahatsızlık duyduğunu dile getiriyor. Keçi sütü makyaj ürünlerinden istediği ölçüde verim alamadıklarını söylüyorlar. Keçi sütü makyaj ürünleri cildimizde diğer makyaj ürünleri gibi sivilceye zemin hazırlamıyor. Aksine cildimizi besliyor. Kuru bir cilde sahipseniz makyaj yaptığınız zamanda cildinizi nemlendiriyorsunuz. Keçi sütü sabunları sabah ve akşam günde iki kere düzenli olarak kullanıldığı takdirde cildin derinlemesine temizlenmesine, vücuttaki siyah noktaların gözle görünür bir şekilde kaybolmasına yardımcı oluyor. Hatta kendi yaptığım keçi sütü sabunum ile bir hafta içerisinde güneş ve sivilce lekelerinden kurtulmuş bir cilde kavuştum. Bu sabunun malzemelerini kolay şekilde temin edebilirsiniz. Dilerseniz doğal sabun satan yerlerden hazır bir şekilde alabilirsiniz.

Hayvansal süt ürününe sahip saç ürünleri , doğal sabunlar ve çocuk ürünleri duymuşsunuzdur. Çoğu kişinin ilk kez duyduğu keçi sütlü makyaj ürünlerinden bahsedelim. Makyaj yaparken aynı zamanda cildimizin besleyici maddelerin eksiklerini kapatmaya yardımcı oluyor.

Makyaj yaparken cildimize değer veren marka ‘Cecile ’.

Eskiden beri hayatımızda olan bir marka. Keçi sütü ürünlerinin öncülüğünü getien bir marka. Keçi sütü ile ürettiği birden fazla ürünü var. Bunlardan ilk olarak cecile markasının bb kremi.Bb kremi yüksek kapatıcılığa sahip değil.Fondöteni ise çok kısa zamanda izleri kapatıyor.Dağılımı kolay ve kapatıcılığı yüksek bir ürün.Fondötenin kalıcılığı gün boyu sürüyor. Çeşitli renklerde küçük far paletleri mevcut. Küçük farpaletleri günlük kullanıma uygun.Gece makyajı ve koyu renkler içermiyor.Farlar ıslatılmaya çok müsait. Kullandığımızda ilk andan itibaren göz çevresi kırışıklarına iyi gelen bir ürün.Göz altı için ayrı kapatıcısı var.Sadece göz altı morluklarımızı kapatmıyor.Uzun kullanım ile göz altımızı pürüzsüz görünüme kavuşturuyor.Maskarası ise kirpikleri tek tek ayırıyor,uzatıyor.Tekrar tekrar kullanıma müsait.

Cecile markası bu ürünlerle sınırlı değil. Highlihter (göz farı gibi kullanabilirsiniz) , allık ,ruj ,nemlendirici maskeler üretiyor. Makyajdan ayrı olarak haftada bir kez keçi sütü sabunun yanında Cecile keçi sütü maskesini severek kullanıyorum.

Bu maske bir detox maskesidir. Soyulabilen bir maskedir. Eğer çabuk soyulabilir hale gelmesini istiyorsanız ince bir tabaka halinde yüzünüze sürün.Yüzünüze sürdüğünüz anda rahatsız etmeyecek şekilde keçi sütü kokusu geliyor.Her ürününde olduğu gibi.Eğer keçi sütü kokusunu sevmeyen kullanıcılar olursa bu ürünleri tavsiye etmiyorum.