İyi Bir Sevgilide Bulunması Gereken 10 Özellik

/ 21 Temmuz 2019 / 3 views / yorumsuz
İyi Bir Sevgilide Bulunması Gereken 10 Özellik

Bu cümle kişiden kişiye değişiklik gösterir. Fakat herkesin partnerinde arayacağı belli başlı ortak özellikler vardır. Bu özellikler neler aşağıda görebilirsiniz.

1.Karşılıklı Sevgi ve Saygı

Partneriniz de arayacağınız en önemli özelliklerden biri size olan sevgisi ve saygısı olmasıdır. Aranızda saygı olmazsa bir zamandan sonra sevgi de körelecektir. Bu yüzden sevgilinizin sizi gerçekten sevmesine ve size saygılı olmasına dikkat etmelisiniz.

2.Dürüst Olmalı

Sevgiliniz size karşı daima dürüst olmalı. Dürüst ve size yalan söylemeyen biri sizi daima mutlu edecektir.

3.Sadık Olmalı

İlişki de kişiler arasındaki sadakat olmazsa olmaz yapı taşlarından biridir. Bedenen ve ruhen bağlı olmak, sadık olmak gerekir. Bunu başarabilen bir insan sizi mutlu edecektir.

4.Anlayışlı ve Başarılı Olmalı

Sevgiliniz size karşı anlayışlı olmalı ve verdiğiniz kararlara saygı duymalıdır. Sizi anlamalı ve empati kurabilmeli. Bazı konuları hassasiyetinize göre görmezden gelebilmeli. Önemli bir diğer nokta ise başarılı olmasıdır. Başarılı ve güçlü bir partnerin yanında kendinizi her zaman iyi ve güçlü hissedersiniz.

5.Sizi Her Halinizle Sevmeli

Sizi olduğunuz gibi sevmeli ve sürekli değişmenizi beklememeli. Sizi en doğal halinizle sevmeli ve sizden yapamayacağınız şeyler beklememeli. Yüzünüzün güzelliğinden çok kalbinizin güzelliğini görmeli.

6.Sevgisini Hissettirmeli

Size sürekli sevdiğini söylemesine gerek yok bakışlarıyla, bir dokunuşuyla sevgisini hissettirebilir. Gösterişe ya da pahalı hediyelere gerek duymadan da sevgisini size hissettirebilmeli.

7.Zor Zamanlarınızda Yanınızda Olmalı

Sevgiliniz yalnızca iyi, mutlu ve güzel günlerinizde değil zor ve kötü zamanlarınızda da yanınızda olmalı. Ve destek olarak daima yanınızda olduğunu size hissettirmeli.

8.Sizinle Her Konuda Sohbet Edebilmeli

Sizi her zaman dinleme yetisine sahip olmalı. Anlattığınız şeyi bıkmadan usanmadan sabırla dinlemeli. Sorduğunuz soruları saçma bulmamalı ya da bunu size uygun bir dil ile ifade etmeli.

9.Temiz ve Düzenli Olmalı

Kişisel bakımına, kıyafetine özen göstermeli. Özellikle sizin yanınıza gelirken bunlara daha çok dikkat etmeli.

10.Gelişime Her Zaman Açık Olmalı

Gelişen ve değişen Dünya’ ya ayak uydurabilmeli. Durağan ve sıkıcı olmamalı.